Title: Nautinnon yö
Author: Sirina Black
Genre: pwp (juoneton seksinkuvaus), BDSM
Pairing:Lucius/Hermione
Rating: k-18
Summary: Katseesi liukuu vartaloani pitkin, päästä varpaisiin. Nuolaiset huuliasi, katse tiukasti minussa.
Disclaimer: En omista ketään enkä mitään... Paikat ja hahmot kuuluvat täti-Row:lle vaikka toisin haluaisinkin.
Warnings: silkkaa seksiä, kliseisiä ääntelyitä...

Nautinnon yö



      Seisot tanssilattian reunalla ja katselet minua nälkäisesti, himoiten kylmän harmailla silmilläsi, samalla sutaisten kasvoillesi pudonneita ylimaallisen vaaleita hiuksiasi.  Katseesi liukuu vartaloani pitkin, päästä varpaisiin. Nuolaiset huuliasi, katse tiukasti minussa. Hymyilen kiusoittelevasti sinulle ennen kuin käännän selkäni, tanssiakseni erään seitsemäsluokkalaisen korpinkynnen kanssa. En huomaa, kuinka astelet arvokkaasti, musta viitta hulmuten luokseni ja yhdellä päänliikkeellä lähetät pelästyneen oloisen pojan pois. Vedät minut vasten hoikkaa, lihaksikasta vartaloasi ja kuiskaat korvaani: Näytät seksikkäältä, Hermione. Painan takapuoltani tiukemmin sinua vasten ja hieron itseäni sinua vasten. Henkäiset yllättyneenä teostani. Tunnen seisokkisi ja virnistän itsekseni. Et olekaan aivan niin välinpitämätön minua kohtaan kuin annat minun aina luulla. Siirrät vatsallani olleita käsiäsi ja kuperrat ne rintojeni ympärille omistavasti. Et välitä kummastuneista katseista joita saamme osaksemme, enkä minäkään kauan jaksa olla kiinnostunut siitä mitä muut meistä ajattelevat. Puristat molemmilla käsilläsi nännejäni ja olen varma, että virnistät kun huomaat niiden pingottuvan kiihottuneisuudesta. Äännähdän tukahtuneesti. Painan jälleen takamustani lähemmäs kriittisiä alueitasi ja tunnen sinun olevan äärimmilleen kiihottunut. Käännät minut rajusti ympäri ja painat huulesi minun huulilleni. Avaan suuni ja päästän kielesi sisään.

        Liu'utat käsiäsi alaspäin selälläni, toinen kätesi pujahtaa tiukan toppini sisään ja toisen matka jatkuu vielä alaspäin takapuolelleni. Puristat kiusoittelevasti minua ennen kuin kätesi löytää tiensä hameeni alle. Kohotat kulmiasi kysyvästi kun huomaat, ettei minulla tällä kertaa ole ollenkaan alushousuja jalassa. En sano mitään, avaan vain hieman jalkojani, että pääset tutkimaan vakoani tarkemmin. Sormesi liukuukin nopeasti kosteaan luolaan, upoten saman tien aukkooni. Kirahdan nautinnosta, sillä hyväilet toisella sormellasi samaan aikaan klitoristani kun toinen sormesi pumppaa aukossani. Huohotan äänekkäästi ja kiitän Merliniä siitä, että kovalla soiva musiikki estää muita kuulemasta ääntelyitäni. Tunnen kuinka kosteus valuu vaostani, leviten reisilleni. Kietoudun tiukemmin sinuun lisätessäsi toisenkin sormen sisääni, tunnen jo kuinka orgasmi tekee tulojaan etkä ole edes vielä aloittanutkaan kunnolla. Peukalosi hieroessa nyt voimakkaammin klitoristani ja sormiesi pumpatessa aukossani, laukean ääneen vaikertaen. Virnistät tyytyväisenä vetäessäsi kätesi pois hameeni alta ja kuiskaat jälleen korvaani: Mennäänkö muualle?

         Vastausta odottamatta lähdet ohjaamaan kädestäni kiinni pitäen minua kohti salin ovia ja huomaan kuinka monet tytöt (ja muutamat pojatkin) katsovat minua kateellisena siitä, että valitsit minut seuralaiseksesi. Hymyilen kaikille, jopa nuoremmalle versiolle sinusta, joka tuijottaa meitä kauhistuneen näköisenä. Hän ei olekaan aivan niin tyhmä kuin antaa olettaa, hän tajusi heti mitä me menemme tekemään, ajattelen sarkastisesti. Pidät edelleen minua tiukassa otteessasi ohjatessasi minua kohti tyrmiä. Ihmettelen hiljaa mielessäni miksi ihmeessä me sinne olemme matkalla, sillä sinulle varattu huone on aivan toisessa suunnassa, mutta en kuitenkaan lausu ihmetystäni ääneen. Kaipa sinä tiedät, mitä olet tekemässä. Ainoa asia mitä pystyn juuri nyt kunnolla ajattelemaan, olet sinä ja se taivas, johon johdat minut joka kerta, kun olemme yhdessä. Äännähdän yllättyneenä ja hieman järkyttyneenä, kun kiskot minut yhtäkkiä tyhjään luokkahuoneeseen, jonka jossain kiihkosta sekaisin olevan pääni sisällä tunnistan Kalkaroksen luokaksi. Aion sanoa jotain sinun valinnastasi, mutta nostat sormesi huulilleni ja pudistelet päätäsi. Huomaamattani olet kaivanut taikasauvasi esille ja yhdellä näpäytyksellä vaatteeni katoavat päältäni. Värähdän tyrmän viileän ilman osuessa iholleni.  Astahdat kauemmaksi minusta, vilkaisten samalla ympärillesi luokassa, aivan kuin etsien jotain. Katseesi pysähtyy opettajanpöytään ja huomaan kuinka silmäsi välähtävät, pirullisen hymyn noustessa kapeille huulillesi.

        Hellästi ohjaat minut pöydän luokse, huitaisten samalla kaikki paperit ja kirjat lattialle. Mielessäni käy pieni ajatus siitä, ettei Kalkaros tule pitämään löytäessään tavaransa lattialta, mutta se katoaa saman tien kun työnnät minut makaamaan pöydälle. Nostat käteni pääni yläpuolelle ja kiinnität minut pöytään jollain minulle tuntemattomalla taialla, samoin käy jaloilleni. Rimpuilen hieman vastaan, aivan vain näön vuoksi ja äännähdän vastalauseeni. Enhän sentään halua antaa itsestäni vääränlaista kuvaa. Virnistät jälleen kerran minulle pirullisesti. Kiusoittelevasti lasket kätesi vatsalleni ja hyväilet herkkää ihoani. Kätesi liukuu rinnoilleni ja nipistelet sormillasi nännejäni, saaden ne jälleen nöpöttämään. Inahdan vaimeasti. Tahtoisin sinun jatkavan alaspäin, mutta kiusallasikin jäät leikkimään rinnoillani. Kauaa et kuitenkaan jaksa leikkiä, vaan siirryt alaspäin aina vaolleni saakka. Kosketat minua sormellasi klitorikseeni ja inahdan nautinnosta. Työnnät jälleen kaksi sormeasi sisääni työnnellen niitä aukossani hitaasti ja rauhallisesti. Jatkat hidasta kiduttamistani, ilman aikomustakaan päästää minua niin helpolla. Vaikeroin ja huohotan kiihkeästi, olen jälleen matkalla kohti huippua. Sinäkin huomaat sen, sillä lopetat hyväilemiseni, vetäen sormesi ulos sisältäni. Kiehun kiukusta ja halusta samaan aikaan. Liikahdan kärsimättömästi ja nostan lantiotani ylöspäin saadakseni sormesi takaisin sisääni, mutta katsot minua vain huvittuneesti siirtyessäsi kauemmaksi minusta, lukitsemaan ovea. Ethän sinä halua, että joku yllättää meidät kesken kaiken.

         Siirryt takaisin luokseni, hymyillen edelleen pirullisesti. Et kuitenkaan koske minuun edelleenkään, katselet vain silmät tummuneina halusta ja jostain muustakin. Liikahdan hermostuneena. Haluaisin sanoa jotain, mutta pudistelet päätäsi ja viimeinkin kosketat minua uudelleen. Aloitat hyväilemisen varpaistani, jatkaen matkaasi molempia sääriäni myöten ylöspäin. Siirrät toisen kätesi sisäreidelleni ja liikuttelet pienesti sormiasi herkällä ihollani. Huokailen ja vaikeroin nautinnosta, vaikket edelleenkään koske minua pyhimpääni. Nostan lantiotani ylemmäs, yritän saada sinun sormesi oikeaan kohtaan, klitorikselleni. Naurahdat pehmeästi innolleni, muttet kuitenkaan päästä minua paineistani. Kätesi siirtyy jälleen ylöspäin, vatsalleni. Hyväilet hitaasti, miltei kiduttaen kylkiäni ja jatkat matkaasi rinnoilleni. Nipistelet molempia nännejäni, saaden ne taas nöpöttämään pystyssä. Hetken aikaa rintojani hyväiltyäsi, nostat kätesi jälleen pois. Äännähdän tukahtuneesti ja ärtyneenä. Kiusaat minua tahallasi. Hymähdät malttamattomuudelleni huvittuneena, mutta lasket kuitenkin huulesi käsiesi tilalle. Imaiset toisen nännini suuhusi, puret ja imet hellästi. Toistat käsittelyn toisellekin nännilleni. Kyllästyttyäsi rintoihini, laskeudut jälleen alaspäin, tällä kertaa menet suoraan asiaan. Painat ahnaat huulesi suoraan pyhimpääni, nuollen ja imien klitoristani. Välillä kielesi uppoaa kosteaan aukkooni ja pian tunnenkin orgasmin jo lähenevän. Lantioni nousee kuin itsestään pöydästä irti ja vaikeroin ääneen. Työnnän itseäni tiukemmin suutasi ja kieltäsi vasten. Kun orgasmi viimeinkin vyöryy ylitseni ja peittää kaiken muun pois mielestäni, huudan ääneen nautinnosta.

          Nouset makaamaan päälleni ja suutelet minua huulilleni intohimoisesti. Pystyn tuntemaan reittäni vasten erektiosi. Sumeasti mietin, miten olet pystynyt tähän asti pidättelemään itseäsi. Yritän liikahtaa allasi parempaan asentoon, sillä lihakseni alkavat olla jo puuduksissa paikoillaan makaamisesta ja salaa mielessäni toivon, että irrottaisit minut näkymättömistä kahleistani. Et kuitenkaan tee sitä, vaan asettelet itse minut parempaan asentoon ja taiot jostain tyynyn takapuoleni alle. Makaan nyt täysin pienenkin liikkumiskykyni menettäneenä. Hymyilet jälleen tyytyväisenä. Liikahdat nyt itse niin, että elimesi pää osuu kosteutta tihkuvan aukkoni reunalle. Äännähdän tyytyväisenä, viimeinkin pääsemme asiaan. Yhdellä rajulla työnnöllä painaudut aivan pohjaan saakka. Pysyt hetken aikaa paikoillasi liikkumatta ennen kuin vetäydyt kokonaan ulos. Inisen nautinnosta kun työnnyt jälleen sisääni, tällä kertaa hellemmin ja rauhallisemmin. Aloitat hitaat, pitkät edestakaiset työnnöt ja suutelet välillä huuliani. Kirahdan nautinnosta aina kun osut nautinnonpisteeseen sisälläni. Tunnen kuinka uusi orgasmi lähtee jälleen liikkeelle lantionseudultani ja voihkin entistä kovemmalla äänellä. Jatkat työntöjäsi, mutta huomaan, että liikkeesi alkavat tulla kärsimättömämmiksi. Murahtelet jokaisen työnnön tahtiin ja tiedän, että sinäkin olet lähellä laukeamista. Työnnyt aivan loppuun saakka rajusti, miltei eläimellisesti. Pieni kivunaalto tuo oman lisänsä molempien nautintoon, sillä laukean huutaen nimeäsi ja sinä saat oman täyttymyksesi heti minun jälkeeni karjahtaen.

      Jäät hetkeksi makaamaan päälleni, huohottaen raskaasti. Olemme molemmat hikisiä, väsyneitä ja täysin tyydyttyneitä. Vetäydyt hitaasti ulos sisältäni, nouset päältäni, irrotat näkymättömät kahleeni ja nostat minut istumaan pöydän reunalle. Katseesi laskeutuu jälleen ylhäältä alaspäin ja pysähtyy kosteutta tihkuvaan häpykumpuuni. Nuolaiset huuliasi ja hymyilet tyytyväisenä. Ojennan käteni hyväilemään lihaksikasta rintakehääsi. Pieni pirullinen hymy leikkii huulillani kun lasken kättäni alaspäin, vatsan kautta aina penikselle asti. Äännähdät tukahtuneesti ja liikahdat lähemmäs minua. Tartun hellästi kiinni elimestäsi ja teen muutaman edestakaisen vedon ennen kuin laskeudun pöydältä polvilleni lattialle. Nuolaisen elimesi vartta ja suukotan terskaa ennen kuin upotan sen syvälle kosteaan suuhuni. Alan liikutella päätäni edestakaisin, hitaasti ja rauhallisesti. Välillä liu'utan elimesi miltei kokonaan ulos suustani, voidakseni nuolla sinua koko pituudeltasi. Huokailet kiihottuneena ja työnnät lantiotasi eteenpäin, samalla kun minä vetäydyn taaksepäin, virnistäen pirullisesti. Silmissäsi välähtää vaarallisesti ja tartutkin kiinni takaraivooni. Työnnät elimesi kunnolla suuhuni, pitäen päätäni paikoillaan. Aloitat edestakaiset liikkeet suussani, samalla kun minä imen elintäsi, välillä kieltäni sen pinnalla liikuttaen. Murahtelet ja voihkit kiihottuneena, tiedän sinun pian laukeavan. Työnnät vielä muutaman kerran rajusti itseäsi syvälle suuhuni, ennen kuin laukeat huutaen.

          Päästät irti takaraivostani ja vedät peniksesi ulos kosteasta suustani. Hengität raskaasti siirtyessäsi kauemmas minusta. Nousen seisomaan ja pyyhin leualleni valuneet viimeiset spermatipat käsiini. Annan katseeni kiertää luokassa, etsien vaatteitani. Huomaan sivusilmällä sinun jo pukeneen housut jalkaasi. Hymähdän itsekseni. Näin se joka kerta menee. Harrastamme seksiä jonka jälkeen puet päällesi ja lähdet pois. Ja tulet takaisin, kun sinua alkaa jälleen kyllästyttää avioseksi Narcissan kanssa. Viimeinkin katseeni löytää vaatemytyn läheltä ovea. Astelen rauhallisesti sen luokse ja puen nopeasti päälleni. Luokan ilma ei ole mitenkään erityisen lämmin, itse asiassa olen aivan jäässä, huomaan sen vasta nyt kunnolla. Seisot hiljaisena, katsellen minua ilmeettömästi, täysin tunteettomasti. En näe enää silmissäsi sitä tuttua intohimoa minua kohtaan. Saatuani viimeisetkin vaatekappaleet päälleni, astelet ovelle ja avaat sen eleettömästi. Nyökkäät nopeasti minulle ja olet hetkessä kadonnut käytävälle. Ovi sulkeutuu hiljaa perässäsi ja jään seisomaan yksin luokkaan, kylmästä väristen. Jotenkin tiedän sen, että tämä oli viimeinen kertamme yhdessä. Huokaisten kohautan harteitani avatessani oven poistuakseni luokasta ennen kuin kukaan näkee minua siellä ja törmään suoraan professori Kalkarokseen.
”Kolme tuntia jälki-istuntoa siveettömyydestä koulun alueella ja luvattomasta tunkeutumisesta lukittuun luokkatilaani, neiti Granger. Huomenna, kello 19.00 työhuoneessani.”